Broileritortillat toimivat raikkaana lounasruokana - katso resepti
Valmistusohje
8 täysjyvätortillalettua
Broileritäyte:
600 g maustamattomia broilerifileesuikaleita tai rintafileitä
öljyä paistamiseen
1 tl broilerimaustetta
1 tl suolaa
1 tl currya
1tl mustapippuria
1 iso sipuli
2 paprika
1-2 valkosipulinkynttä murskana
2 rkl mietoa chilikastiketta
vettä
1. Ruskista broilerisuikaleet pannulla kypsäksi. Mausta.
2. Lisää mukaan sipuli ja paprika, kääntele hetki.
3. Lisää chilikastike ja tarvittaessa hieman vettä. Anna hautua 10–15 min.
4. Lisää tarvittaessa vettä.
5. Tarjoa tortillalettujen, salsan ja kasvisten kera.
Salsakastike:
1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
1 hienonnettu sipuli
3 murskattua valkosipulinkynttä
3 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl mustapippurirouhetta
1. Sekoita aineet keskenään. Maista.
2. Saat salsasta sileämmän, jos hieman survot sauvasekoittimella.
3. Laita tarjoilukulhoon ja anna maustua viileässä.
Tarjolle lisäksi:
Kermaviiliä
Rapeaa salaattia pilkottuna
Tomaattia siivuina
Kurkkua suikaleina
Ananasta paloina
(Puna)sipulia ohuina viipaleina