Parasta on, että koko ruoka valmistuu yhdessä aionassa astiassa.
Koti
yli 7 vuotta sitten
Chef Santerin ja valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen lokakuussa ilmestyvä ruokakirja Uusi Mustamakkara lupaa esitellä tamperelaisen gastronomian kulmakiven uudella tavalla.
Viihde
yli 12 vuotta sitten
Chef Santerin ja valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen lokakuussa ilmestyvä ruokakirja Uusi Mustamakkara lupaa esitellä tamperelaisen gastronomian kulmakiven uudella tavalla.
Viihde
yli 12 vuotta sitten
Jos haluat tänä kesänä tarjota vieraille makkaraa hauskalla pikku lisällä, voit tehdä niin sanottuja spiraalimakkaroita. Katso opasvideo makkaran tekoon tästä.
Viihde
yli 12 vuotta sitten
Maailman tunnetuimpiin kokkeihin lukeutuva Anthony Bourdain on tällä viikolla ollut Suomessa kuvaamaan tv-ohjelmaansa No Reservations. Bourdain on tänään aamulla ihastunut tamperelaiseen nimikkoruokaan.
Viihde
yli 13 vuotta sitten