Lidl vetää takaisin kebabin makuisia pakastepizzoja.
Ankankoivista löydettiin salmonellaa viranomaisnäytteenotossa.
Kesän maut kannattaa pakastaa tuoreena.
Ulkomaisissa pakastemarjoissa piilee useita riskejä, jos niitä ei kuumenna huolella.
Tuotteet saattavat sisältää muovin palasia.
Pakastealtaasta löytyvät valmistaikinat voivat hämmentää. Mikä taikina sopii mihinkin tarkoitukseen?
Pakastepizzasta saa helposti entistä herkullisemman muun muassa lisätäytteiden avulla.
Ohjeen mukaan uuni tulee säätää niin kuumaksi kuin mahdollista.
Pakastetulla ruoalla on melko huono maine, mutta todellisuus voikin olla aivan toinen.
Independent-lehden mukaan lihan maku muuttuu huomattavasti sulattamisen jälkeen.
Suomalainen pakastaa kesällä muun muassa marjoja ja vihanneksia.