Kuva: AOP/Tomi Natri

Sisäleikkipuistoyhtiö Leos HopLop hakeutuu yrityssaneeraukseen

05.09.2024 16:15 - Sanni Seppä

Yhtiön mukaan olosuhteet ovat olleet kestämättömät.

Sisäleikkipuistoyhtiö Leos HopLop on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen. Yhtiö pyörittää Leo's Leikkimaa- ja HopLop -sisäleikkipuistoja ja sillä on 22 toimipistettä Suomessa.

"Sota Ukrainassa, inflaatio ja isot vuokrienkorotukset ovat tehneet olosuhteista yhtiön kannalta kestämättömät", yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Uudelleenjärjestelyn tavoitteena on tervehdyttää yritys ja pelastaa yli 400 työpaikkaa Suomessa.

Seikkailupuistot jatkavat toimintaansa normaalisti ja kaikki ostetut passit ja liput ovat tavalliseen tapaan edelleen voimassa. Yhtiö lupaa tiedottaa mahdollisista muutoksista, mikäli niitä tulevaisuudessa ilmenee. 

Lue myös: Suomalaisten suosima maksusovellus on poistunut käytöstä

Lue myös: Ajettavilla ruohonleikkureilla on sattunut vakavia onnettomuuksia - Tukes kertoo suurimmat vaaranpaikat

Lue myös: Poliisi huolestui nuorten toiminnasta: "Voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön"

Lähde: Leo's

Seikkailupuistoyhtiö Leos HopLop on tänään jättänyt yrityssaneeraushakemuksen. Sota Ukrainassa, inflaatio ja isot vuokrienkorotukset ovat tehneet olosuhteista yhtiön kannalta kestämättömät.

Leos HopLop on onnistunut kehittymään ja kasvamaan kannattavasti, yhtiöllä on Suomessa 22 toimipistettä. Viimeisimpiä vuosia ovat kuitenkin leimanneet odottamattomat tapahtumat. Venäjän hyökkäys Ukrainaan on kasvattanut materiaali-, lämmitys- ja energiakustannuksia. Nämä ovat näkyneet inflaationa ja vuokriennousuna, joita yhtiö ei ole voinut sisällyttää pääsymaksuihin.

Edellä mainitut tekijät ovat vaikuttaneet voimakkaasti yhtiön likviditeettiin. Yrityssaneeraus on välttämätön edellytys yhtiön selviytymisen varmistamiseksi pitkällä aikavälillä. Uudelleenjärjestelyn tavoitteena on tervehdyttää yritys ja pelastaa yli 400 työpaikkaa Suomessa.

Hakemus yrityssaneeraukseen on tänään jätetty Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen.

Leos HopLop jatkaa toimintaansa normaalisti. Kaikki ostetut passit sekä liput ovat voimassa ja toimivat tavalliseen tapaan. Lapsiperheet voivat viettää juhlia ja nauttia leikeistä ja liikkumisesta kaikissa toimipaikoissa. Tiedotamme asiakkaitamme mahdollisesti tulevaisuudessa tapahtuvista muutoksista.

– Tavoitteenamme on tarjota jatkossakin yhtä korkealaatuisia palveluita ja aktiviteetteja kuin aiemminkin taloudellisista haasteista huolimatta. Toivomme edelleen tukea uskollisilta asiakkailtamme, työntekijöiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme tänä aikana, sillä se on ratkaisevaa menestyksellemme. Haluamme edelleen tarjota iloa ja liikkumismahdollisuuksia lapsille ja perheille Suomessa, sanoo Joakim Gunler, Leos HopLopin toimitusjohtaja.

Kilpailut

Uusimmat