Kuva: Fotolia

Nokkela pastanpaistovinkki tekee kokkaamisesta entistäkin helpompaa - katso ja kokeile

13.03.2017 19:15 - Reija Saarinen

Pastaa ei tarvitse todellakaan keittää, vaan sen voi tehdä myös pannulla.

Pastan keittäminen on monelle tuttua puuhaa. Ensin siis heitetään kattilaan riittävästi vettä ja ripaus suolaa. Tämän jälkeen odotetaan, että vesi alkaa kiehua ja sen jälkeen pasta heitetään veteen. Seuraavaksi vain odotellaan noin 10 minuutin ajan, jotta pasta on valmista.

Edellä mainuttu tapa ei kuitenkaan ole ainut, eikä ehkä se nopeinkaan. Cosmopolitan kertoo nimittäin sivuillaan pastanpaistovinkin, joka helpottaa kokkaamista entisestään. Tässä tapauksessa pastaa ei siis keitetä, vaan se paitetaan pannulla.

Miten homma sitten toimii?

Ensin pasta heitetään pannulle. Päälle kaadetaan noin litra kylmää vettä, joka estää pastaa tarttumasta toisiinsa kiinni.

Tämän jälkeen levy laitetaan päälle ja pasta keitetään normaaliin tapaan. Kun pasta on valmista, voi keitinveden käyttää pastakastikkeen tekoon.

Nokkelan ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alta.

Lue myös: Pasta ei sittenkään lihota - uutuustutkimus selvitti, mitä vältellä sen sijaan

Lue myös: Kokkaa herkkuateria kahvinkeittimellä - näin se käy!

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat