Kuva: Martat

Hyödynnä leivonnassa kauden suosikkimarjaa! Katso puolukkapiirakan resepti

07.09.2017 10:01 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

Täyte

5 dl puolukoita
1 dl hillo-marmeladisokeria

Taikina

2 1/2 dl piimää
½ dl öljyä
1 1/2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
3 tl piparkakkumaustetta

Pinnalle

1 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
½ dl juoksevaa margariinia

1. Kiehauta marjat ja hillo-marmeladisokeri.

2. Sekoita piimä, öljy ja sokeri.

3. Sekoita mauste ja sooda jauhoon.

4. Lisää jauho piimäseokseen, sekoita.

5. Kaada taikina pyöreään, suurehkoon piirakkavuokaan. Kaada puolukkaseos pinnalle.

6. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot, sokeri ja rasva murumaiseksi seokseksi ja ripottele paistoksen pinnalle.

7. Paista uunissa 200°C:ssa noin 25–30 minuuttia.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat