Herkullinen mustikkarahka maistuu koko perheelle - näin teet itse
Rahkat ovat mitä parhainta evästä; ne toimivat niin aamiaisena kuin välipalanakin ja itse tehtyinä niihin on helppo lisätä juuri ne raaka-aineet, joista pitää. Tässä reseptissä rahkaan on lisätty makeutta ruokosokerilla, mutta halutessaan sen voi jättää pois. Juuri sopivaa kirpeyttä rahka saa teelusikallisesta limen mehua.
Mustikkarahka
2,5 dl mustikoita
250 g maitorahkaa
1,5 dl turkkilaista jogurttia
1,5 rkl ruokosokeria
1 tl limen mehua
1. Sekoita ainekset keskenään. Älä kuitenkaan vatkaa liikaa, jotta mustikat eivät rikkoudu kokonaan.
2. Nauti!
Lue myös: Oletko maistanut omenalettuja? Herkullinen resepti kannattaa ottaa kokeiluun