Paistetut banaanit ovat edullinen, nopea ja maistuva herkku - katso resepti
Niinkin arkinen eväs kuin banaani taipuu yllättävän herkulliseksi jälkiruoaksi paistamalla se voissa ja juuri oikeissa mausteissa. Banaanin makeus pääsee paistamalla todella oikeuksiinsa ja kyseinen eväs syntyy helposti eikä vaadi kummempia raaka-aineita.
Paistetut banaanit
2 banaania
2 rkl voita
2 tl kanelia
ripaus kardemummaa
ripaus sokeria
1. Kuori ja viipaloi banaanit viipaleiksi.
2. Paista viipaleet voissa pannulla. Lisää joukkoon kaneli paiston aikana.
3. Kun banaaninpalat ovat kauniin ruskeita, nosta ne lautaselle ja lisää päälle kardemumma ja sokeri.
4. Tarjoa vaikkapa jäätelön ja kinuskikastikkeen kera.
Lue myös: Talven herkullisin puuro vie kielen mennessään - katso maistuva ja helppo resepti