Herkuttele tattari-taatelipuurolla - resepti, jonka nimeen Satu Silvo vannoo edelleen

30.11.2016 15:10 - Anna Hopi

Näyttelijä ja Silvoplee-luomukasvisravintolan perustaja Satu Silvo haluaa elää terveellisesti, mutta silti nautiskellen.

Äskettäin ilmestyneeseen Satu Silvo & Silvoplee -teokseen sisältyy helsinkiläisen Silvoplee-ravintolan suosittuja reseptejä. Yksi niistä on omistajattaren Satu Silvon oma henkilökohtainen suosikki. Hän kertoo nauttivansa tattari-taatelipuuroa lähes päivittäin aamupalalla.

- Tuorepuuro on ihana, nautinnollinen aamupala, eikä tässä ole tingitty mausta. Resepti kuuluu Silvopleen pitkäaikaisiin suosikkeihin, vinkkaa Silvo.

Katso alta, miten sinäkin voit tehdä oman tuorepuuron aamupalallesi.

(kuva: Fotolia)

Tattari-taatelipuuro

Neljälle

300 g kokonaisia tattarisuurimoita

100 g kuivattuja kivettömiä taateleita

2 dl vettä

Laita tattarisuurimot likoamaan kylmään veteen noin kolmeksi tunniksi tai yön yli. Liota taateleita pehmeiksi kädenlämpöisessä vedessä noin puoli tuntia.

Siivilöi suurimoiden vesi pois ja vaihda aina uuteen, kunnes vesi jää kirkkaaksi. Kaada vesi pois sekä tattarista että taateleista. Laita tattari ja 2 dl vettä tehosekoittimeen. Lisää hiljalleen tehoa, lisää joukkoon taatelit ja anna pyöriä, kunnes samettisen pehmeä puuro on valmis.

Lue myös: Herkuttelijan marjainen kvinoa-aamupala vie kielen mennessään - katso resepti

Lue myös: Kukkakaalidippi on uusi superherkku - katso helppo ohje

Lue myös: Suklaakakun resepti villitsee internetin - sopii hyvin allergisille

Lue myös: Meri-Tuuli Lindström ohjeistaa pataruokien tekoon - Katso luistelupossun resepti!

Kilpailut

Uusimmat