Kuva: Martat

Perinteinen kääretorttu maistuu arjessa ja juhlassa - katso resepti

31.03.2017 10:37 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Kääretorttu on leipomusten klassikko, joka maistuu aina.

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

1─1½ dl marjahilloa tai
noin 3 dl pakastemarjoja ja ripaus sokeria

1. Peitä uunivuoka leivinpaperilla.

2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, kestäväksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi munavaahtoon. Sekoita varoen.

3. Kaada taikina leivinpaperin päälle ja tasoita kevyesti.

4. Paista 225 asteessa noin 5-7 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.

5. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota leivinpaperi varovasti. Sokeroinnin sijaan voit käyttää myös korppujauhoja tai kookoshiutaleita.

6. Anna levyn jäähtyä hetki.

7. Levitä täyte levylle ja kääri rullaksi leivinpaperin avulla. Kääri paperi ympärille ja anna maustua tunti, pari ennen tarjoilua.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat