Täyteläisen makea herkku yhdistää avokadon ja suklaan - näppärä jälkiruoka kesän juhlapöytään
Kirjoitimme aikaisemmin prosecco-mehujäistä, jotka ovatkin oiva keino viilentää oloa helteisenä kesäpäivänä. Pääset lukemaan reseptin täältä.
Jos kuitenkin kaipaat kesän jälkiruokapöytään täyteläisen ja makean vaihtoehdon, kokeile raikasta brownie-ohjetta. Juju piilee siinä, että taikina koostuu suklaisuuden lisäksi myös muun muassa avokadosta. Pääset lukemaan makean jälkiruuan ohjeen alta.
Tarvitset:
1 kuorittu avokado
4 ruokalusikallista maapähkinävoita
4 ruokalusikallista vaahterasiirappia
2 isoa kananmunaa
12 ruokalusikallista kookossokeria
2 teelusikallista vaniljauutetta
8 ruokalusikallista kaakaojauhetta
8 ruokalusikallista mantelijauhoa
Teelusikallinen ruokasoodaa
Ripaus suolaa
Halutessasi voit heittää taikinan joukkoon myös suklaalastuja tai raastettua suklaata.
Tee näin:
1. Laita tehosekoittimeen avokado, maapähkinävoi, vaahterasiirappi, kananmunat ja vaniljauute. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
2. Lisää joukkoon kaakaojauhe, mantelijauho, ruokasooda ja suola. Sekoita tehosekoittimessa, kunnes ainesosat ovat sulautuneet seokseen.
3. Lisää sekaan suklaalastut ja levitä seos leivinpaperilla suojatulle uunipellille. Paista 175 asteessa 25-30 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Leikkaa paloiksi ja voit viimeistellä annoksen makusi mukaan maapähkinävoilla, ripauksella suolaa tai tarjoile jäätelön kanssa.
Lue myös: Kesän raikkaimmat jäätelöt syntyvät hetkessä kotona - 3 herkullista ja helppoa reseptiä
Lue myös: Vegaaninen mozzarella syntyy kolmesta raaka-aineesta - katso resepti, joka sekoitti somen
Lue myös: Kukkakaalipitsa on kesän vähähiilihydraattinen herkku - ota helppo resepti talteen
Lähde: Pure Wow