Kuva: Iskelmä

Iskelmä Gaalan ensimmäiset esiintyjät julki - mukana muun muassa Jenni Vartiainen ja Portion Boys

17.09.2024 09:00 - Reija Saarinen

Iskelmä Gaalaa juhlitaan jälleen 14. helmikuuta 2025.

Ensi vuonna, tarkemmin sanottuna 14. helmikuuta vietetään Iskelmä Gaalan 20-vuotisjuhlavuotta. Tampereen Nokia Arenan lavalle nousevat muun muassa Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Portion Boys, Bess sekä Ani. Lisää esiintyjiä julkaistaan syksyn aikana.

- Gaalassa nähdään jälleen hieno kattaus tämän vuoden kuumimpia nimiä. Odotamme vielä syksyn uutuusjulkaisuja ja täydennämme upeaa artistikaartia loppuvuoden aikana. Tulossa on jälleen koko kansan gaala, jossa keskiössä ovat artistit ja yleisön äänestämät palkinnot. Turha pönötys loistaa tässä gaalassa poissaolollaan. Tämä on yleisön ja artistien suuri juhla, sanoo Radio Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Tuttuun tapaan Iskelmä Gaalassa palkitaan tammikuussa järjestettävän Iskelmän yleisöäänestyksen palkinnot. Gaalassa palkitaan muun muassa Vuoden iskelmä, Vuoden artisti ja Vuoden viihdyttäjä. Lisäksi gaalassa jaetaan Pro Iskelmä -palkinto, jonka voittajan päättää raati.

Vuodesta 2006 saakka järjestetyn gaalan suurin palkintohai on ollut Lauri Tähkä, jolla on kaikkiaan 21 palkintoa. Toiseksi eniten niitä löytyy Juha Tapiolta, 14 kappaletta, ja kolmanneksi eniten Suvi Teräsniskalta, jolla palkintoja on yhdeksän.

Gaalan liput ovat myynnissä nyt Tampere Talon ja Lippu.fi:n myyntikanavissa. 

Lue myös: Behm nappasi eniten voittopystejä Iskelmä Gaalassa - katso lista kaikista voittajista

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Tapahtuman tuottavat Bauer Media Oy ja Tampere Live. Tampere Live on on osa Tampere-talo-konsernia, tytäryhtiö Talo Eventsin aputoiminimi.

Kilpailut

Uusimmat