Vegaaninen "nice cream" on kesän helpoin ja terveellisin herkku - syntyy vain parista raaka-aineesta
Kesän hittiherkku nice cream eli vegaaninen jäätelö syntyy helposti, nopeasti ja vain parista raaka-aineesta.
Nice creamin pohjaksi käytetään yleensä makeutensa ja rakenteensa vuoksi banaania. Banaaniviipaleet onkin syytä pakastaa ennen nice creamin tekoa, jotta lopputuloksesta todella tulee jäätelöä muistuttava.
Nice cream syntyy yksinkertaisesti tehosekoittimessa. Jäisten banaaniviipaleiden joukkoon voi sekoittaa muutaman ruokalusikallisen esimerkiksi mantelimaitoa, jolloin tehosekoitin hyrrää paremmin. Mikäli valmiista tuotoksesta haluaa vielä jämäkämpää, voi valmiin seoksen laittaa vielä sellaisenaan hetkeksi pakastimeen.
Nice creamin tuunailussa vain oma mielikuvitus on rajana. Pelkästä banaaninmakuisesta nice creamistakin tulee herkullista, joten vähälläkin halutessaan pääsee. Nice creamiin voi kuitenkin oman maun mukaan lisätä esimerkiksi marjoja tai rouhia sekaan tummaa suklaata tai keksimuruja. Myös pähkinät ja maapähkinävoi sopivat nice creamiin erinomaisesti.
Lue myös: Vegaaninen mozzarella syntyy kolmesta raaka-aineesta - katso resepti, joka sekoitti somen
Lue myös: Terveyshurahduksessa ruokavaliosta unohtuu usein tärkeä ainesosa - 5 syytä, miksi tarvitset sitä
Lue myös: Tiedätkö, paljonko kasviksia pitäisi syödä päivässä? Alle puolet suomalaisista syö tarpeeksi
Lue myös: Kolumni: Jätin kuukaudeksi punaisen lihan ja kanan - asiantuntija kommentoi havaintojani
Lähde: Fit Foodie Finds