Nauti chileistä täysillä - asiantuntijan ykkösvinkki ruoan valmistuksessa!
Chilimies Marko Suksi piipahti Aamuklubin kauppakeskuskiertueen vieraana Tampereen Koskikeskuksessa. Mies kertoi parhaan chilin käyttövinkin ruoanlaitossa.
Iskelmän juontaja ja kulinaristi Mikko Siltala halusi tietää vinkkejä onnistuneeseen chilin hyödyntämiseen arjessa. Jos raaka-aine on uusi ja siitä ei ole liiaksi kokemusta, on hyvä kuunnella asiantuntijan ohjeet ennen toimeen ryhtymistä.
- Kannattaa aloittaa maltilla. Lisää vähitellen maustettavaan ruokaan. Meilläkin kastikkeissa lukee 1-10 kuinka tulinen se on, niin kannattaa aloittaa sieltä alkupäästä. Katsella vähän etiketistä, että onko siellä sellaisia omia lempimakuja. Suosikki löytyy yleensä aika nopeasti pienen tutkailun jälkeen, kommentoi kertoi Poppamies-yrityksen pyörittäjä Marko Suksi.