Anna: Maria Sid toteutti elämäntapamuutoksen - näin hyvältä näyttää nyt

04.03.2016 09:54 - Anna Hopi

Näyttelijä ja ohjaaja Maria Sid on upeassa kunnossa, koska panosti kiireettömään elämään.

Näyttelijä ja ohjaaja Maria Sid asuu tällä hetkellä Tukholmassa perheensä kanssa. Hänelle on avautunut Ruotsissa uudenlainen elämä. 47-vuotias nainen on laihtunut runsaasti ja hän on nyt monta vaatekokoa pienempi pakkaus. Uudessa ympäristössä asuminen on avannut Sidin silmät hyvinvoinnille.

Viime vuodet tähti reissasi töiden perässä Kiinan, Suomen ja Ruotsin väliä. Se vaati säätämistä, ja tähdellä oli lähes koko ajan eteisessä kaksi pakattua matkalaukkua odottamassa. Kiireessä tuli syötyä huonosti, eikä Sid itsekään tajunnut, kuinka huonosti oikeasti voi.

Maria Sid sai viime keväänä työtarjouksen Tukholmasta, joka vaati paikalleen asettumista. Hän ohjaa American Idiot -musikaalia ja aloittelee ruotsalaisen TV-sarjan kuvauksia. Kun aikaa ei enää kulu matkustamiseen, nainen pystyi avaamaan aikaa elämäntaparemonttiin.

- Päätin, etten enää jää iltaisin sohvalle surffailemaan televisiokanavalta toiselle, vaan nukun. Riittävien unien vuoksi olen ollut paljon vastaanottavaisempi ja pirteämpi. Painonhallintakin on sujunut paremmin, kertoi nainen Anna-lehdelle.

Sid on laihduttanut vain liikkumalla ja laittamalla ruokavalionsa uusiksi. Hänellä ei ole ihmekikkoja apunaan, nainen vain syö vähemmän kuin kuluttaa. Välillä suuhun pistetään raakaruokaa, välillä pihviä. Sidin asenne on, ettei elämä saa olla kärsimystä.

Lähde: Anna.

Kilpailut

Uusimmat