Kuva: Martat

Borssikeitto maistuu syksyisessä lounaspöydässä - katso resepti

07.09.2017 10:35 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

10 hengen annos
1,5 l vettä
2–3 lihaliemikuutiota
(suolaa)
laakerinlehtiä
mustapippuria
4–5 (500 g) porkkanoita
70 g juuriselleriä
400 g valkokaalia
1–2 (60 g) sipulia
500 g etikkapunajuurta
600 g nakkeja
(tomaattisosetta, etikkaa)

1. Esikäsittele ja suikaloi kasvikset.
2. Lisää kiehuvaan nesteeseen mausteiden kanssa.
3. Keitä miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia.
4. Lisää suikaloidut punajuuret keittoon.
5. Lisää nakkiviipaleet, kiehauta ja mausta tarvittaessa.

Tarjoa smetanan kanssa.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat